Zbavte se přívodních kabelů s profesionálními úklidovými stroji Truvox

Odstřihněte šňůru k výjimečnému čištění podlah bez překážek


Čisticí stroje využívající bateriový pohon si získávají majitele, jak v oblasti správ budov, tak i ve sféře úklidu v průmyslu a gastronomii.
Výrobci úklidových strojů často vyvíjejí a uvádějí na trh nová zařízení, která využívají pro svůj provoz právě baterii.
Jak můžete využít veškeré výhody z absence elektrického kabelu a na co se zaměřit u bateriových čisticích strojů?

truvox_myci_stroje_cut_the_cord.jpg


Výhody bateriových strojů na čištění podlah

Bateriový pohon představuje nákladově efektivní řešení pro každodenní úklid. Nabízí vyšší produktivitu a současně výjimečně dobré výsledky úklidu.

Klíčovou vlastností bateriového napájení je jeho flexibilita. Díky tomu, že tyto stroje nejsou vybaveny napájecím kabelem, máte možnost během úklidu přecházet mezi jednotlivými prostory bez nutnosti odpojování a zapojování zařízení do zásuvek a tím snižujete rušení, zejména v kancelářských prostorách, kde dochází k častému využívání těchto elektrických zásuvek.

Další výhodou bateriových úklidových strojů je minimalizace rizika zranění kvůli zakopnutí či uklouznutí, jelikož samotný přívodní kabel je při práci překážkou a obsluha stroje není plně soustředěna na úklid a věnuje částečnou pozornost právě tomuto kabelu. Čisticí stroje s bateriovým pohonem vedou ke zvýšení bezpečnosti obsluhy stroje, ale i jejího okolí a proto jsou tato zařízení mnohem vhodnější k úklidu i během pracovní doby. K otázce komfortu, při používání stroje bez kabelu, nemluvě.

Na které parametry se u bateriového zařízení zaměřit?

Doba provozu

V první řadě byste se měli zaměřit na dobu provozu. Tedy na to, jak dlouho vydrží stroj pracovat bez nutnosti opětovného nabíjení. To je aspekt, který se neustále vyvíjí a v průběhu let navíc tento atribut doznal výrazného zlepšení.

Nový bateriový vysavač Valet Battery Upright má dostatečně dlouhou dobu chodu a zvládne být v provozu více než 50 minut.

V druhé řadě záleží na tom, zda-li stroj nabízí možnost náhradních baterií, jelikož systém rychlé výměny baterií, prodlužuje pracovní dobu stroje - během nabíjení jedné baterie, můžete využít čas pro úklid s druhou baterií.

Tento systém je klíčová vlastnost například u bateriového podlahového mycího stroje Multiwash 340/Pump Battery. Původní hodnotu 60 minut provozu, mechanismus rychlé výměny baterií, zdvojnásobuje a zajišťuje tak maximální pracovní produktivitu pomocí druhé baterie.

Indikátory stavu baterie

Většina strojů na mytí či vysávání podlah jsou vybaveny indikátorem stavu baterie, ale některé jsou přesnější a přehlednější než jiné.

 profesionalni_bateriovy_vysavac.jpg

Indikátor stavu baterie Valet Battery Upright

Pokud indikátor zobrazuje tři zelené a jednu červenou kontrolku, je baterie plně nabitá. Čím méně diod svítí, tím méně energie se v baterii aktuálně nachází. Pro kontrolu stavu baterie stačí stisknout tlačítko indikátoru. Jakmile svítí jen jedna červená dioda, stroj vyžaduje opětovné nabití.

Jednoduché nabíjení

Při pořizování profesionálního bateriového vysavače je také dobré si položit otázku, jakým způsobem se přístroj nabíjí a jak dlouho trvá jeho plné nabití. Pokud jednoduše zapojíte jeden konec kabelu do vysavače a druhý konec nabíječky do zásuvky, tak je to maximálně pohodlné řešení jako u vertikálního vysavače ValetBattery Upright. Navíc tento vysavač s rotačním kartáčem vyžaduje pouze 2,5 hodiny nabíjení.

Mnoho bateriových strojů na čištění podlah je také vybaveno integrovanou nabíječkou, zabudovanou přímo ve stroji, která usnadňuje nabíjení. 
Integrovanou nabíječkou je vybaven jednokotoučový lešticí stroj Truvox Orbis UHS BatteryBurnisher a v praxi zvládne až 120 minut provozu se skutečně jednoduchým systémem nabíjení baterie.

Výsledky čištění

Jednou z věcí, kterou je třeba vždy zajistit, je to, aby váš bateriový čisticí stroj nedělal kompromisy v kvalitě čištění v rámci snahy o zvýšení produktivity. 

Bateriový podlahový mycí stroj Truvox Multiwash 340/Pump Battery kombinuje obojí. Nabízí výjimečné čištění, protože myje, kartáčuje a suší v jediném kroku, takže podlaha je během několika minut připravena k užívání a je možné po ní ihned chodit. Tento model nabízí nejen efektivní čištění, ale i značnou variabilitu. Můžete s ním čistit prakticky všechny typy podlah, k čemuž dále přispívá rozsáhlá nabídka příslušenství. Tento mycí stroj si hravě poradí i s „náročnými“ podlahami, včetně protiskluzových bezpečnostních podlah, koberců s nízkým vlasem, vstupních rohoží, pohyblivých schodů - eskalátorů, travelátorů a ostatních pohyblivých ploch.

Vertikální bateriový vysavač Truvox Valet Battery Upright kombinuje výkon baterie s účinným čisticím příslušenstvím, jako je podlahová sací hubice s rotačním kartáčem. Ta se dokáže přizpůsobit tvrdým a měkkým podlahám, takže není nutné žádné další ruční nastavení. Tento vertikální vysavač je také vybaven stěrkou pro účinnější sběr nečistot na tvrdých podlahách a rotačním kartáčem pro hloubkové čištění koberců. Dále tvar podlahové hubice je přizpůsoben pro lepší vysávání v blízkosti stěn a nábytku. ValetBattery Upright lze použít i v horizontální poloze pro efektivní úklid pod postelemi a stoly, což je ideální pro přeplněné prostory.

Snadná přeprava

Některé profesionální bateriové úklidové stroje dostupné na trhu mohou být značně objemné a příliš těžké na manipulaci a je vhodné zvážit i tento aspekt vzhledem k potřebě další přepravy stroje. Právě mobilita může být často klíčovým faktorem při výběru výrobku. Truvox Valet BatteryUpright byl tedy navržen tak, aby byl lehký a vážil pouhých 5 kg. Navíc disponuje pohodlnou rukojetí pro snadné přenášení.

Jiné stroje nabízejí příslušenství, které přepravu stroje velmi usnadňuje. 
Podlahový mycí stroj Multiwash 340/Pump Battery může být volitelně vybaven manipulačním vozíkem pro možnost lepšího manévrování mezi vzdálenějšími čištěnými plochami.

Poprodejní servis a doporučení

Jakou zákaznickou podporu máte coby klient k dispozici, abyste v jejím rámci mohli získat maximum informací o tom, jak připravit, používat a pečovat o svůj bateriový stroj? Společnost Truvox poskytuje videa s návody, kde je tato problematika konkrétně popsána. Zde si můžete prohlédnout video zaměřené na použití a údržbu profesionálního bateriového vysavače Truvox Valet Battery Upright a zde video o bateriovém podlahovém mycím stroji TruvoxMultiwash 340/Pump Battery.

A případně pokud ani to nebude stačit, není nic jednoduššího než nás kontaktovat.

 truvox_valet_upright_cleaning_show_winner.jpg

Společnost Truvox může být hrdá na svůj profesionální vysavač Valet BatteryUpright, který získal ocenění za inovaci v kategorii čištění koberců na veletrhu Cleaning show 2017.
 

Sdílet článek