Jak vybrat ten správný podlahový PAD?

podlahovemycialesticipady.jpg
Podlahové Pady jsou dostupné v 6 základních variantách a jsou použitelné na naprosté většině povrchů, jako jsou vinyl, PVC, terrazzo, přírodní kámen, beton, epoxid apod. 
Pady jsou vyrobené z polyesterových vláken a k dispozici jsou různé tvrdosti-hrubosti. Na trhu jsou jemné pro leštění až po hrubé pro drhnutí.
Pady můžete přímo nasadit na klasické talířové kartáče nebo existují pro podlahové stroje držáky nebo-li unašeče padů.
Všechny druhy padů jsou vhodné pro hladké, rovné i pórovité podlahy.
Pady světlých barev jsou vhodné na leštění, mytí nebo drhnutí. Nejméně agresivní na podlahu je bílý pad. Pady tmavých barev jsou vhodné na velmi silné znečištění a je nutné dbát pozornosti proti poškození podlahy.

BÍLÝ - SUPER LEŠTÍCÍ PAD
bilymycipad.jpg
Tento extra jemný pad je vyvinut pro leštění čistých, suchých podlah. Je určen pro suchou péči, ale i pro mokré mytí podlah. Povrch zanechává vysoce lesklý, u starších povrchů obnovuje vysokou kvalitu původního lesku. Ideální pro použití ve strojích do 1000 ot./min.

ČERVENÝ - BRUSNÝ PAD
cervenypad.jpg
Je používán pro lehké čištění až broušení. Odstraňuje lehké škrábance a nečistotu a výrazně zvyšuje lesk povrchu. Doporučujeme pro použití v mycích strojích, kotoučových strojích a mycích automatech. Ideální pro použití ve strojích do 800 ot./min.

MODRÝ - ČISTICÍ PAD
modrypad.jpg
Je speciálně vyvinut pro středně silné drhnutí mokrou cestou. Je ideální pro odstraňování starých, znečištěných ochranných vrstev a pro agresivní čištění silně zašpiněných tvrdých povrchů ve spojení s čisticím prostředkem. Ideální pro použití ve strojích do 350 ot./min.

ZELENÝ - DRHNOUCÍ PAD
zelenypad.jpg
Je používán ve spojení s čisticím prostředkem pro drhnutí odolných, tvrdých povrchů. Agresivně odstraňuje nečistotu a šmouhy ze silně znečištěných povrchů. Doporučujeme pro použití v elektrických mycích strojích. Ideální pro použití ve strojích do 350 ot./min.

HNĚDÝ - REŽNÝ DRHNOUCÍ PAD
hnedypad.jpg
Je určen pro vysoce účinné odstraňování silně ulpělých nečistot a škrábanců na opotřebeném tvrdém povrchu, případně pro odstraňování impregnace. Vždy ve spojení s vodou či roztokem prostředku. Ideální pro použití ve strojích do 350 ot./min.

ČERNÝ - BRUSNÝ / REŽNÝ PAD
cernypad.jpg
Je určen pro agresivní odstraňování silně ulpělých nečistot a škrábanců na opotřebeném tvrdém povrchu, případně pro odstraňování impregnace. Vždy ve spojení s vodou či roztokem prostředku. Ideální pro použití ve strojích do 350 ot./min.


Doporučujeme před volbou hrubosti/barvy padu, provést zkoušku na podlaze a zjistit zda vybraný pad nemůže poškodit podlahu.

Kompletní nabídku Padů naleznete zde: Pady pro podlahové mycí stroje
 
Sdílet článek